НОВИНИ

Дистанційне навчання

З 25 жовтня 2021 року навчальний процес у гімназіі буде організовано за дистанційною формою.

Осінні канікули

З 18 жовтня 2021 року в закладі освіти розпочалися осінні канікули. З дітьми та їх батьками проведено відповідні бесіди з безпеки життєдіяльності та попередження дитячого травматизму. Також проведено інструктажі з дотримання правил самогігієни в умовах загострення епідеміологічної ситуації в країні.

День захисника України

13 жовтня 2021 року вчителем Вакуленко Л. Л. було проведено виховні заходи з нагоди Дня захисника України та свята Покрова пресвятої Богородиці. 

Підсумки конкурсу

Підведено підсумки виставки-конкурсу "Дарунки пані Осені". Сьогодні, 11 жовтня, відбулося нагородження переможців. І місце - Верещак Віталій, ІІ місце - Атльотова Єлізавєта та Щербак Тетяна, ІІІ місце - Кайгородова Ангеліна. Вітаємо!!!

Виставка-конкурс

07 жовтня 2021 року в нашій гімназії розпочала свою роботу виставка-конкурс "Дари пані Осені". Учні 1-9 класів активно взяли участь у конкурсі. Роботи дітей зачаровували своєю фантазією. Бажаємо вам подальших творчих успіхів і натхнення!

День працівників освіти

01 жовтня в нашому закладі освіти святкували День працівників освіти. Діти привітали працівників віршами, піснями та танцями, подарували приємні моменти та веселий настрій. Дякуємо за теплі слова, за привітання!

Привітання для працівників закладу>>>

Підсумки конкурсу

Підведено підсумки виставки-конкурсу "Знайомтесь, це - моя родина, частинка Батьківщини". Шляхом таємного голосування було визначено переможців. І місце - Вакуленко Дарина, ІІ місце - Верещак Дмитро, ІІІ місце розділили між собою Кравченко Богдан, Верещак Віталій та Верещак Сергій. Вітаємо переможців та бажаємо подальших творчих успіхів.


Міжнародний день миру

21 вересня відзначається Міжнародний день миру. З нагоди цього свята в нашій гімназії вчителем Вакуленко Л. Л. було проведено виховні заходи для 1-4 класів та 6-9 класів. Для кожного з нас слово "мир" вміщує в собі багато значень....Це і мирне небо над головою, і життя без сварок, і мир та спокій в душі. Тож головне - миру всім нам!

Виставка-конкурс

20 вересня 2021 року в нашій гімназії відкрилася виставка-конкурс учнівських малюнків "Знайомтесь, це - моя родина, частинка Батьківщини". Представлені роботи всіх учнів 1-9 класів. Наприкінці тижня, шляхом таємного голосування серед здобувачів освіти, буде визначено переможця конкурсу.


Подарунки для дітей

Завдяки добродіям, які завжди переймаються долею нашого закладу та опікуються його проблемами, Васеніну Анатолію Семеновичу та Васеніну Максиму Анатолійовичу, матеріально-технічна база гімназії поповнилася новим спортивним інвентарем. З нагоди Дня знань ми отримали подарунковий сертифікат на 3000 гривень на придбання спортивного приладдя. Дякуємо цим небайдужим людям за турботу про дітей!


Перший дзвоник

01 вересня 2021 року в нашій гімназії відбулося свято Першого дзвоника, а потім для учнів початкової і середньої ланки (окремо) було проведено перший урок.

На урочистостях були присутні гості: Івах Юлія Валентинівна та Вакуленко Михайло Олександрович.

Початок навчального року

28 серпня 2021 року колектив закладу чекає на здобувачів освіти для вирішення організаційних питань перед початком нового навчального року.

Підготовка до нового навчального року

16 серпня. КЗ "Матвіївська гімназія" готовий відкрити свої двері для здобувачів освіти. На дітей чекають оновлені класні кімнати. Зусиллями колективу заклад освіти підготовлено до нового 2021/2022 навчального року.

Вокзальна площа 1, Київ, 03031
Всі права захищені 2020
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати